Tee hyvää ja voi hyvin! Kehonhuolto- ja liikkuvuusworkshop sunnuntaina 18.12.

Järjestämme Helsinki Core Trainersilla sunnuntaina 18.12. klo 15-17 yhteistyössä Trigger Pointin ja Hope Ry:n kanssa kehonhuolto- ja liikkuvuusworkshopin. Avaamme lihasten jumeja ja solmukohtia käyttämällä apuna putkirullia ja hierontapalloja. 

Trigger Pointin tuotteita on mahdollisuus workshopin lopuksi ostaa itselle tai lahjaksi ystävähintaan. Myyntivoitot lahjoitetaan Hope Ry:lle, josta ne ohjataan helpottamaan vähävaraisten lapsiperheiden arkea ja joulunviettoa.

Workshopiin on vapaaehtoinen osallistumismaksu, joka ohjataan suoraan Hope Ry:lle. Suorita osallistumismaksu alla olevaan tilinumeroon ja oheista viitettä käyttäen. Mikäli et pääse paikalle mutta haluat silti osallistua keräykseen, pienetkin lahjoitukset ovat merkityksellisiä ja lämpimästi tervetulleita!

Tilitietomme ovat:

Hope - Yhdessä & Yhteisesti ry

FI72 5630 0020 2814 13

viite: 100 10064

Ilmoittaudu treeniin viestillä Kanervalle tai Kristalle, joko Facebookissa tai mailitse kanerva@coretrainers.fi tai krista@coretrainers.fi
 

Kysymyksiä voit esittää tapahtumasivulla! 

Tulethan mukaan auttamaan!

Jouluisin terveisin,

Kanerva Ahonala, Personal Trainer
Krista Kitti, urheilufysioterapeutti, fysiikkavalmentaja