Kasvissyöjän superhampparit ja sinkkubataatit

Jouluruoka on ihanaa mutta kaikelle tulee jossain vaiheessa kiintiö täyteen, joten jos sinullekin on jo näin käynyt niin koita näitä superhelppoja kvinoapihvihampurilaisia ja kaveriksi tietysti uunibataatteja!

Mia ja hamppari.jpg

 

Uunibataatit

Suurin työ ateriassa on bataattien pilkkominen, leikkaa mahdollisimman saman kokoisia paloja niin ne kypsyvät tasaisesti. Levitä bataatit pellille, pilko sekaan halutessasi chiliä ja valkosipulia, ja lisää reilusti oliiviöljyä päälle. Paista bataatteja n. 200 asteessa 25-35 minuuttia, loppuvaiheessa voit hieman käännellä niitä. Mausta suolalla ja nauti!

Terävät veitset ovat kotikokin paras apu, niillä pilkkomistyöt sujuvat surutta! Mian veitset ovat KAI -merkkiset ja löydät ne mm.   täältä!

Terävät veitset ovat kotikokin paras apu, niillä pilkkomistyöt sujuvat surutta! Mian veitset ovat KAI -merkkiset ja löydät ne mm. täältä!

Kvinoaburgerit

Hampurilainen tarvitsee tietysti pihvin, Risentan kvinoapihvit syntyvät helposti sekoittamalla pakkauksen sisällön kuumaan veteen, massasta on todella helppoa muotoilla pihvejä jotka sitten voidellaan öljyllä ja paistetaan pannulla. Tulisemman ruuan ystävä voi tuunata pihvin maustamalla sen jo ennen pihvin muotoilua ja paistamista.

Mian hampurilaisiin tuli myös
- avokadoa
- romainesalaattia
- tomaattia
- suolakurkkua

Kokoa herkkuhampurilaisesi omista lemppareistasi ja kokeile tätä kasvisversiota vaikka söisitkin muuten lihaa, saatat yllättyä!

Risentalla on hulppea valikoima kasvissyöjän proteiinin lähteitä ja todella paljon aineksia luontaisesti gluteenittomaan ruokavalioon. Lisäksi Risenta on erittäin tarkka laadusta ja ekologisuudesta, voit lukea aiheesta lisää   täältä!

Risentalla on hulppea valikoima kasvissyöjän proteiinin lähteitä ja todella paljon aineksia luontaisesti gluteenittomaan ruokavalioon. Lisäksi Risenta on erittäin tarkka laadusta ja ekologisuudesta, voit lukea aiheesta lisää täältä!

Voit katsoa koko kokkailushown ja Mamma Mian kolmannen jakson täältä!