Ihana tyttöjen hemmotteluilta eli Tata Harper Master Class

Koska Mian treenin määrää on pitänyt vähentää näin raskauden loppuvaiheessa ja aikaa muihin aktiviteetteihin on tästä syystä jäänyt enemmän niin päätin järjestää Mialle hemmotteluillan, ja samalla mahdollisuuden viettää aikaa vauvakonkareiden Ninja-siskon ja nuoruudenystävä Marian kanssa. Kummallakin heistä on kaksi lasta, joten he osaavat vastata moniin sellaisiin kysymyksiin joista minulla ei ole mitään käsitystä. Taputtelin itseäni olalle tästä nerokkaasta ideasta kun puhe kääntyi synnytyskipuihin ja lääkitykseen kun sain näin hyvin ulkoistettua tämän, itsellä kun ei ollut keskusteluun paljoa annettavaa.

Tatapurkit2.jpg

 

Pääsimme Naturelleen Tata Harper -merkin Master Class iltaan, jossa jokainen saa tehdä itselleen kasvohoidon Tata Harperin ylellisillä ihonhoitotuotteilla, nauttien samalla kuplajuomaa lasillisen tai pari. Tai kivennäisvettä johon joidenkin oli tyydyttävä ;) 

Tatapurkit1.jpg

Mia ja Ninja todellakin ovat samasta puusta veistettyjä. Loistavat tähtisilmät ja leveääkin leveämpi hymy taitavat periytyä myös Ninjan Vida-tyttärelle.

Maria ja ihana Vida <3

Maria ja ihana Vida <3

Meitä oli opastamassa ihana Iris, joka on siis Naturellen vakiohenkilökuntaa, käy ihmeessä kysymässä Irikseltä mikäli sinulla on jotain kysymyksiä ihon hoitoon tai luonnonkosmetiikkaan liittyen. Ilta sujui naurun, ylellisten kasvoöljyjen ja huumaavantuoksuisten eteeristen öljyjen lomassa nopeasti, ja poistuimmen kaikki Naturellesta kasvot loistaen ja hymy korvissa. Mikäli tällainen ilta omalla kaveriporukalla kiinnostaa niin kysäise ihmeessä Naturellesta, uskon että konsepti sopii loistavasti synttäreihin, polttareihin, babyshowereihin tai muuten vain hemmottelun tarpeeseen.

Kun iho näyttää ja tuntuu puhdistuksen jälkeen tältä ei siihen halua laittaa mitään meikkiä. Laiskalle meikkaajalle täydellinen ratkaisu ;)

Kun iho näyttää ja tuntuu puhdistuksen jälkeen tältä ei siihen halua laittaa mitään meikkiä. Laiskalle meikkaajalle täydellinen ratkaisu ;)

Tyttöjenillassa oli mukana tietysti myös Nella the Dog &lt;3  Katso koko Mamma Mian 7. jakso   täältä!

Tyttöjenillassa oli mukana tietysti myös Nella the Dog <3

Katso koko Mamma Mian 7. jakso täältä!