Ihana loma <3

Mamma Mian tultua ensimmäisen vaiheensa päätökseen oli hyvä hetki lomalle. Olin viikon Thaimaassa ja halusin pitää ihan kunnollisen tauon kaikesta, siksi myös täällä on ollut hiljaiseloa.

thaimaa15.jpg

Olin päättänyt että en suunnittele lomalle mitään tekemistä, enkä aseta mitään paineita itselleni töistä tai treenaamisesta. Pääsimme pitkästä lennosta huolimatta pian Thaimaan aikaan ja päivärutiinit muotoutuivat kuin itsestään. Poikaystäväni kävi aamuisin reippaasti juoksemassa, itse tein hieman hengitys- ja liikkuvuusharjoituksia. Aamupalan jälkeen vietin aikaa auringossa äänikirjoja kuunnellen, lounaan jälkeen iltapäivällä tein pitkiä kävelyitä rannalla. Illalla nautimme paikallisista herkkuruuista, enimmäkseen kalaa ja mereneläviä, ja menimme aikaisin nukkumaan. Päiville antoi oman mausteensa lähibaarin ihana koiralauma jota kävimme aina ohikulkiessamme rapsuttelemassa.

Thai-ruoka on varmaankin parasta mitä tiedän. Tuliset maut ja tuoreet raaka-aineet maistuvat aina, ja siksi varmaankin palaammekin Thaimaahan kerta toisensa jälkeen, vaikka olemme kiertäneet paljon muitakin Aasian maita. Vietnam tulee perässä hyvänä kakkosena mutta jää silti kauas kärkipaikasta. Myös helppous ja melko varma lämpö ja aurinko ovat syynä lomakohteen valinnalle.

Hotellimme oli Khao Lakin pohjoispäässä ja sen edessä oleva ranta oli upea! Täydellinen valkoinen hiekka, puhdas vesi ja vähäinen turistimäärä teki siitä meille täydellisen. Halusimme lämpöä, rauhaa ja hyvää ruokaa, ja ne todellakin saimme. Pakko kyllä myöntää että lapsia lukuunottamatta olimme selkeästi nuorimmasta päästä, muut lomailijat olivat jo hieman varttuneempia.

Pakko sanoa että loma tuli tarpeeseen ja teki hyvää, on ihanaa kun päässä virtaa taas uusia ideoita ja tuntuu että on myös energiaa toteuttaa ne. Olen itse siinä onnellisessa tilanteessa että vaikka olenkin itsenäinen yrittäjä, on minulla mahtava tukiverkko kollegoita, joiden ansiosta asiakkaillani on mahdollisuus treeneihin myös lomani aikana, suuri kiitos heille siitä! Tulen tämän kevään aikana käyttämään tätä tukea enemmänkin, sillä kalenteri on täynnä matkasuunnitelmia, osa työmatkoja ja osa ehkä ihan rehellisiä lomia

Erittäin lämmin suositus Khao Lakille lomakohteena mikäli toiveet ovat samankaltaiset kuin meillä. Otimme TUI:n pakettimatkan jonka kautta saimme suorat lennot Krabille ja sieltä bussikuljetuksen hotellille. Tämän helpompaa ei lomailu voi olla. Yleensä teemme täysin omatoimimatkoja, mutta kun aikaa on viikko niin siitä ei jaksaisi käyttää hetkeäkään mihinkään ylimääräiseen säätöön. Tämä oli tällä kertaa meille täydellinen ratkaisu mutta eiköhän niitä seikkailujakin ole vielä tulossa!

thaimaa 14.jpg

P.S. Toteutin lomani viimeisenä päivänä yhden unelmani, se pitää sisällään kilometrien pituisen hiekkarannan ja rakastamiani jaloja ja kauniita eläimiä. Tästä tulossa vielä ihan oma julkaisunsa! <3