Matkan päätös ja uuden seikkailun alku

Saimme viettää Mamma Mia -sarjan viimeiset hetket uskomattoman ihanassa auringonpaisteessa Runeberginpäivän kunniaksi tortuilla herkutellen. Olo oli samalla helpottunut ja haikea, matka tähän asti on ollut mielettömän upea, olen oppinut paljon Miaa seuraamalla ja on pakko myöntää että en olisi vielä loppukesästä uskonut että ihan näin hauskaa tulisi olemaan. Ainahan meillä on Mian kanssa kemiat toimineet hyvin, mutta tämä projekti viimeistäänkin osoitti että meidän luonteiden erilaisuus on täydellinen kombo tämänkaltaiseen projektiin, niin selkeä oli työnjakomme matkan joka vaiheessa.

Kaneli-täti uskalsi juuri ja juuri pidellä poitsun jalkoja, ehkä ensi viikolla sitten kokonaan syliin ;)

Kaneli-täti uskalsi juuri ja juuri pidellä poitsun jalkoja, ehkä ensi viikolla sitten kokonaan syliin ;)

Runeberginpäivä sattui täydelliseen saumaan, Runebergintortut ovat ainoat sesonkileivonnaiset joista oikeasti pidän!

Runeberginpäivä sattui täydelliseen saumaan, Runebergintortut ovat ainoat sesonkileivonnaiset joista oikeasti pidän!

Olemme saaneet jonkun verran palautetta, vinkkejä ja viestejä, mutta otamme mielellämme vastaan niitä enemmänkin, joko tänne kommentteihin tai suoraan meidän instagram-tileillemme @miamikela & @kanervaahonala <3 Toivomme että olet viihtynyt Mamma Mian parissa yhtä hyvin kuin me, ja haluat seurata meitä jatkossakin. Niinkuin kaikki varmasti osaatte aavistaakin, Mian ja minun yhteistyö ja ystävyys ei suinkaan tähän jää, vaan matka kohti uusia haasteita on vasta alkamassa.

9eps7.jpg

En osaa sanoin kuvailla miten ylpeä olen Miasta, siitä miten reipas hän on ollut raskauden ajan, miten urheasti hän hoiti synnytyksen kuin konkari, ja miten hienosti hän hoitaa pientä poikaansa vasta alle viikon tuttavuuden jälkeen. Mian asenne on aina ollut treeneihin (ja elämään muutenkin) sellainen, että jos jotain ei heti osata niin se opetellaan - pian! Näin on myös käynyt Mamma Mian kanssa. Uskon että äitiys tulee luonnostaan, mutta oikealla asenteella voi varmasti prosessia nopeuttaa.

Tuntui hassulta kun eilen suljin oven kuvausten päätyttyä ja sanoin heipat Mialle ja kuvaajalle ja tajusin että tämä oli oikeastikin nyt tässä. Vaikka tulen varmasti näkemään Mian heti tänään, ei se ole sama asia. Yksi ovi on sulkeutunut, onneksi toinen on jo raollaan..

KIITOS! <3

- Kanerva aka Kaneli-täti

Katso Mamma Mian viimeinen jakso   täältä!

Katso Mamma Mian viimeinen jakso täältä!